• Vi erbjuder support och verktyg för din nya ljusa framtid!

Vi Brinner för att erbjuda Stöd och Support

På NPF Solutions har vi samlat kompetens och erfarenhet inom NPF och posttraumatisk stress. Vi erbjuder mentorskap, skräddarsydda arbetsmarknadsprogram och kompetensutveckling både för individer och organisationer. Vi har en idé om att alla människor ska få möjlighet att i sin fulla kapacitet finna en plats på arbetsmarknaden där man kan känna att man tillhör och bidrar med något.

Att lyfta och se styrkorna är ofta svårt om man varit utan arbete under lång tid och/eller misslyckats med tidigare skolgång. Att få en mentor som kan hjälpa till att se styrkor och möjligheter är ofta en språngbräda som ger framtidstro.

Vi använder oss av flera metoder, exempelvis; lågaffektivt bemötande och supported employment. Vi använder även hjälpmedel för att insatserna ska få optimal effekt. Verktyg som vi tillämpar för att stödja och matcha är exempelvis anpassad studie- och yrkesvägledning, studiebesök, praktik och motiverande samtal.

Att hitta sin plats på arbetsmarknaden kan vara tufft för många och särskilt om du har en funktionsnedsättning, vi på NPF Solutions vill göra din resa så smidig som möjligt.

Om Oss

På NPF Solutions har vi samlat kompetens och erfarenhet inom NPF och posttraumatisk stress.Vi erbjuder mentorskap, skräddarsydda arbetsmarknadsprogram och kompetensutveckling både för individer och organisationer.

  •  Lågeffektivt bemötande & stödjande anställning
  •  Anpassad Studie- & Yrkesvägledning & Studiebesök
  •  Praktik & Motiverande Samtal

Varför Välja Oss

Matchning

NPF Solutions ser till att matcha rätt person till rätt arbetsplats.

Erfarenhet

Vi har studie- och yrkesvägledare, jobb- och platssamordnare med mångåriga NPF kunskaper samt inom etablering.

Unika behov

Vi jobbar med att motivera och stödja våra deltagare på det sätt som fungerar för just den enskilda individen.

Extra stöd

Vi ger det där lilla extra stödet till att hitta din nya karriär!